Eskiden İtalya’da kadın basketbolcu olan güzel sporcu Valentina Vignali kendisinin gizlece fotoğraflarını çektiğini fark ettiği kaptanı ifşa etti. Ünlü basketbolcu arkadaşları ile beraber bir teknede tatil yapmakta iken kaptanın gizli bir şekilde fotoğraflarını çektiğini ifade etti.
Bu tatsız olaydan sonra ise kaptanın telefonunu denize attığını bundan dolayı da elinde herhangi bir kanıt olmadığını dile getirdi.
Kaptanın Telefonunu Denize Atmış
Ünlü eski kadın basketbolcu yaşadığı bu olaydan sonra kaptanın telefonu denize attığını söyledi. Kaptanın yaptığından pişman olduğunu dile getirdiğini de ekledi. Bu olaydan sonra ise kendisinin gizlice fotoğraflarını çeken kaptanı ifşa etti.
Bu yaşanan olaydan hemen sonra çekilen fotoğrafları bizzat kendi gözleri ile gördüğünü ifade eden ünlü basketbolcu, yaşadığı bu olayın başka bir kadının başına gelmesini asla istemediğini söyledi.
Karaya geldikleri zaman ise kaptana konunun açıklık kazanması açısından sorduğunu dile getirdi. Kaptan ise özel bir şey olmadığını söyleyerek telefonu ünlü sporcuya vermiş ve resimleri bizzat görmesini sağlamış.
Fotoğrafları başka bir kişiye gönderen kaptanın açıklama olarak ise bunlar senin için yeterli mi yoksa daha fazla göndermemi de ister misin? yazdığını dile getiren ünlü sporcu bunun mide bulandırıcı bir olay olduğunu da ekledi.
Bu olay karşısında oldukça sinirlenen Valentina Vignali şunları da ekledi: “Böyle bir olay karşısında susmama kararı aldım. Tüm kadınlar da böyle bir olay karşısında asla susmamalısınız, sessiz kalmamalısınız.”
süper ablaymış, basketbolcu ve fizikli, helal olsun ablama
İnanamıyorum gerçekten insanların artık özel hayatına bile saygı kalmadı. Kadına sadece fiziksel değil başka çeşitde şiddetler de uygulanıyor oldu.